Kun suomalainen mies tanssii, se on erikoisen ja erittäin huvittavan näköistä. Tämä huomattiin eilen baarissa, missä käytiin vaan "parilla" ja viivyttiin puoli kolmeen. Mitään perskännejä ei vedetty vaan pikku hiprakassa poistuttiin paikalta. Ajattelin kirjoittaa kolmesta miehestä jotka näin tanssimassa eilen. Ihan muuten vaan tylsyyttäni ajattelin tästä kirjoittaa. =)

Herra A: Noin 30-vuotias pitkä mies, rytmitajua jonkin verran. Hänen tanssityyliinsä kuului paikallaan polkeminen, polvien joustaminen tahdissa, yläkropan epämääräinen hytkyminen ja hänen kätensä olivat koukussa ja ne meni vuorotellen ylös-alas. Tämä oikeasti oli naurettavan näköistä, mutta herra A yritti. Ja kovasti.

Herra B: Myös noin 30-vuotias, silmälasipäinen mies. Huomasi että miehellä oli hauskaa sillä hän antoi vaan mennä. Ympäripyörimisiä, kädet ylös, kädet alas, kädet tekee koukussa ympyrää sivulla... Tätäkin miestä oli hauska katsoa. =)

Herra C: Ja sitten on nämä miehet, jotka naista yrittäessään takertuvat kuin kiimainen liima naiseen takaapäin. Laittavat polvet hieman koukkuun ja hinkkaavat itseään naista vasten. Tämänkin näin eilen, ja voin varmuudella sanoa, että he eivät olleet seurusteleva pari. Mies nimittäin oli yhden kaverin isoveli, myöskin noin 30. Nainen yritti epätoivoissaan pakoon tanssilattialta, mutta mies seuraa. Säälittävää.

Ja kaikkein viimisinpänä,

Neiti X: Noin 20-vuotias tyttö valkoisissa housuissa. Miten on voitu ihminen jättää noin rytmitajuttomaksi?? Kamalan näköstä. Tyttö vatkaa itteään tanssilattialla ilman minkäännäköstä rytmiä tai mitään mikä edes vähän mukailis musiikkia! Tyttö menee kyykkyn haara-asennossa kuin strippari ja nousee sieltä, toistaa tämän moneen kertaan, heiluttaa mielipuolisesti lantiotaan ja on varmasti omasta mielestään erittäin hyväkin tanssija. Tälle tytölle me naurettiin ja ollaan naurettu aikasemminki. Sen tytön tanssiminen on erittäin hyvää viihdettä. =)

Välillä on ihan kiva mennä vaan nauramaan ja tappamaan aikaa lähes selvinpäin kännisten joukkoon. Nyt sen taas huomas miten naisesta tulee sekavan näkönen kaikin puolin ku on kunnon tumussa ja hiukset harittaa joka suuntaan, ripsivärit on levähtänyt ja kävellään vähän vinoon. Itsehän sitä on siinä vaiheessa maailman kaunein olento... Ja aina kun kävi vessassa siellä oli vähintään yksi ihminen oksentamassa. Voin vaan olla tyytyväinen etten itse ollut, tällä kertaa, siinä kunnossa. =)