Meillä oli firman pikkujoulut viime keskiviikkona. Meitähän ei ole töissä kuin viisi naispuolista henkilöä, eli tyttöjen ilta tulossa. Mä olin töissä seitsemään eli suljin putiikin. Tästä äkkiä kotiin, runkopesulle suihkuun, naamaan vähän lisää meikkiä, bilevaatteet päälle ja menoks.

Tapasin työkaverit ravintolassa, joka varmaan oli olevinaan jollainlailla latino-painotteinen, mutta tarjolla oli silti mm. kengurua. Firma anto käyttörahaa 30 euroa per perse, joka meni sinne ravintolaan. Me syötiin ja juotiin hyvin ja jatkettiin baariin. Matkalla pomo anto meille kaikille pienet salmari-pullot, jotka juotiin tietenki heti pois. Hittooks niitä säästämään. Matkalla juteltiin kiinteistönhoitajasta ja sen kävelytyylistä (se kävelee ku sillä olis suppo pyllyssä....Miksi muuten jotkut miehet kävelee niin??) ja meillä oli hauskaa. =)

Kaikkiin paikallisiin menomestoihin oli ihan kamalat jonot, paitsi yhteen ihan mukiinmenevään paikkaan. Joten me mentiin sinne. Haettiin juomista, vallotettiin tanssilattia ja oltiin kaikki aivan jumalattomassa kännissä. Jutut hipo mauttomuuden rajaa, mutta siinä kunnossa kaikki oli hauskaa. Työkaveri räpsi valokuvia, pomolle tuli joku hippi-mies sanomaan että pomolla ei ole sydäntä (?) ja pomo jakeli miehille pimeässä hohtavia penis-pillejä.

Baari meni kiinni ja minä ja yks työkavereista lähdettiin jatkoille jonku sen kaverin luo. Mulla alko tökkimään kalja ja väsyttämään. Seuraavana päivänä piti lähtee ajoissa Hevinkäälle... Jatkoilla oli tylsää ja se kämppä oli ihan kamalassa kunnossa. Ihan likanen ja siellä hais pahalle. Kunnon poikamieskämppä.

Olin kotona kuuden jälkeen aamulla. Heräsin ekan kerran kellon soittoon yhentoista aikaa, tarkotuksena mennä yhdeltä lähtevään junaan, ja musta tuntu että mä olin vielä sillonki täysin kännissä. Piti laittaa siskolle viesti että nyt en valitettavasti pääse siihen junaan, tuun myöhemmin. Takasi sänkyyn ja nukkumaan muutamaks tunniks. Se kauhee darra ja pahoinvointi iski kahden jälkeen ja vietin sitten hetken pöntön vieressä ennen ku lähdin valumaan juna-asemalle. Olo oli aivan perseestä. Ihme sinänsä.

Illan juomiset:
- 5 tuoppia siideriä,
- 2 tuoppia lonkeroa,
- 1 kpl pikkuinen salmari-pullo,
- 1 kpl Irish Coffee,
- 1 kpl Hot shot,
- 1 kpl 0,5 l olutta (tummaa Krusovicea) ja
- puolikas tölkki koffia jatkoilla.

Torstaista ku selvisin lähdettiin perjantaina Jumboon ja Ikeaan ostoksille. Ikeasta ostin, yllättäen, pussilakanapakkauksen ja kynttilöitä. Kynttilät on niin vakio tavaraa Ikeasta. Varmaan kertaakaan tullu sieltä ulos ilman jonkinnäköstä kynttiläpakkausta. =) Jumbosta ostin vähän itteni hemmotteluun kasvonaamiota ja kuorintavoidetta sekä löysin aivan loistavan joululahjan veljelle ja sen vaimolle; tanssimaton. Pääsevät joraamaan kahdestaan. (Sitä mattoa piti sitten kokeilla, mut se on ihan pirun vaikee. Ei oo mulle.)

Jumbosta mentiin Hotel Hilton Airportiin *****, jossa oltiin yötä. Siskon mies on siellä töissä, eli se sai perheensä huoneen ilmasiks ja mun huoneen hlökuntahintaan (se oli mun joululahja.) Käytiin siellä hotellissa syömässä, oli hyvät ruoat, suosittelen grillattua siikaa mustajuuriperunasoseen kanssa (ovh 22,50€). Siskon mies sai ravintolassa kaikki tilaamansa ilmasiks ja meille puoleen hintaan kaikki.

Ruoan jälkeen lähdettiin Executive Loungeen, missä on kaikki, ruoat ja juomat, ilmasia. Menin siskon miehen kanssa sinne ja korkkastiin valkkari pullo. Sisko meni poikansa kanssa nukkumaan. Me sitten siskonmiehen kanssa juteltiin natseista, sodasta, Tsekeistä ja kaikesta muusta järkevästä ja juotiin sitä valkkaria pari pulloa samalla. Ei viittitty avata enää uutta viinipulloa vaan juotiin sitten kaljaa. Kaikki ilmasiks. Eihän sitä ilmasesta viinasta kieltäydytä missään vaiheessa. =)

Lähdettiin pois sieltä loungesta kolmen aikaan, molemmat ihan päissään. Mä menin vielä kylpyyn ja ajattelin laittaa sen aikasemmin ostaman kasvonaamion. Sain sitä sitten tungettua silmiini ja suuhun; eli se ei ihan toiminu niinku piti. =) Kylvyssä oli ihanaa pitkästä aikaa. Laitoin sitä kuorintavoidetta ja lilluttelin itteäni siellä vedessä. Sitten ku lähdin kylvystä pois mulla oli vaikeuksia saada ammeen tulppa ylös, joten päätin antaa olla ja kattoo sitä sitten aamulla. Sammuin sitten sänkyyn.

Aamulla sisko alko soittelemaan puol ysin aikaan. Ne oli vielä menossa saunaan, joten mä nukuin vielä tunnin. Kun sitten piti herätä, olo oli kiva. En ihan selvinpäin siitä sängystä ylös könynny. Sain ammeesta tulpan revittyä ylös kauheella vaivalla ja katoin sitä ammeen pohjalla olevaa vettä ja ihmettelin mitä hemmetin hiekkaa siellä vedessä on? Oonko mä ollu noin likanen että ammeen pohja on täynnä hiekkaa?? Sitten hokasin että se oli sitä kuorintavoiteen "kiviä". Aivot oli ehkä pikkusen jumissa. Siskonpoika, 4 vee, tuli jossain vaiheessa käymään ku meikkasin ja näytti mulle sitten miten sen ammeen tulpan sai helposti käännettyä ammeen sivusta olevasta jutusta ylös ja miten sen sai helposti alas. Ehkä hieman hävetti siinä vaiheessa.... =)

Aamupalalla siskonmies ei syöny mitään; se oli oksentanu jo yöllä ja uudestaan aamulla. Sitä etoi meidän englantilaiset aamupalat; varsinki siskon papumössö. En mäkään hirveesti siinä syöny, jotain kuitenki. Aamupalan jälkeen Hevinkäälle viettämään siskonpojan 4 vuotis-synttäreitä minne tuli porukat ja veli perheineen. Siskonmies kävi vielä oksentamassa ennen ku porukat tuli ja ei syöny muuta ku lautasellisen nuudeleita. Tosi kiva olla krapulassa toisen synttäreillä.

Mä mietin että olin Hevinkäällä 3 päivää ja niistä 2 päivää krapulassa. Ei hyvä. Nyt ei tee mieli milläänlailla ees juoda yhtä siideriä. Ja päätin että uudenvuoden jälkeen en ryyppää ennen Slovakian matkaa, paitsi sillon ku lähden Tuulikin kanssa laivalle tammikuussa. Eli melkein tipatonta tammikuuta vietetään.